Vinduer og døre

Fugning af vinduer og døre

Er det tid til at få fuget omkring dine vinduer, døre eller facade? Så er FugeSpecialisten den rette til opgaven. Vi udfører arbejdet i højeste kvalitet, hvad enten det er fra landjord, stige, stillads eller lift. Vi hjælper både når du får nye døre og vinduer eller hvis du blot skal have skiftet fugerne til nye.

Vi fuger med både MS Polymer malbar fugemasse eller rengøringsvenlig og hygiejnisk højkvalitets sanitetssilikone i farven hvid, eller hvilken farve du måtte ønske.

Mange års erfaring med mange tilfredse kunder gør, at vi selvsikkert kan kaldes os specialister, ikke kun i fugning af vinduer og døre, men alt slags fugning. FugeSpecialistens fugemand er klar til enhver fugeopgave.

vinduer og dore
vinduer 1

Fugning af nye vinduer og døre​

Udførsel af gummifugning rundt om vinduer og døre udvendigt kan udføres på forskellige måder. Det afhænger af typen af vindue. Ved et trævindue ligges gummifugen til forkant af parti og facade og ved et træ-, alu eller eller Velfac parti lægges gummifugen tilbagelagt bag alu-listen, dog kræves det at facaden/fugen er pudset op og fugen er dyb nok så der både er plads til isolering, hårdkernet fugestop og gummifugens tykkelse.Vi bagstopper og fuger med MS polymer gummifugemasse i betongrå/Antracitgrå eller hvilken farve du måtte ønske.

Du kan også vælge at få fugebånd rundt om vinduer og døre, læs mere om det her >

Vi fuger hele året rundt dog er det ikke muligt at fuge i regnvejr, da fugen rundt om partiet skal være tør ellers vil fugemassen ikke hæfte optimalt.

Udskiftning af fuger ved vinduer og døre

Skal du have udført en udskiftning af fugerne omkring dine vinduer og døre? Så er FugeSpecialisten også den rette til denne opgave.

Processen

Alle fugerne bliver udskåret med et elektrisk håndværktøj. Vi afrenser alle fugerne for fugerester. Det er vigtigt at dette bliver gjort ellers kan der opstå utætheder i fugerne. Derefter isolerer vi med glasuld, dette er også med til at gøre at du kan spare på din varmeregning.

For at få en længere levetid af den nye fuge, anbefales det at der pensles med en primer mod murværket og mod vinduer og døre inden selve fugningen. Dette gør at fugemassen bedre kan hænge fast. Vi bagstopper desuden fugerne med en hård fuge bund samt fugning med en højelastisk MS polymer fugemasse i alle mærker og farver.

dor 3
Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

​​Hvorfor det er vigtigt at udskifte fugerne​

Det er vigtigt at du sørger for at vedligeholde alle fugerne, både indendørs og udendørs. Det hører med til vedligeholdelsesarbejdet af dit hus. Derfor er det vigtigt at man jævnligt gennemgår alle sine fuger, da det kan medføre slemme skader. Det kan være træk indenfor og i værste fald fugtskader og råd og svamp i selve vinduet, hvilket er dårligt for dit indeklima og for din varmeregning

Det er meget forskelligt, hvordan en fuge svigter eller bliver utæt. En mørtelfuge har den tendens at den revner eller slipper ved vinduets karm. Fugebånd kan med tiden blive stift og kan begynde at smuldre. Fugemasse kan miste elasticiteten og slippe karmtræet. De små fine revner i overgangen mellem fugen og karmtræet og i selve murværket, bliver med tiden større og større. Dette sker fordi der ingen vedhæftning er længere, efter sprækken mellem karm og murværket er udvidet.

Man bør overveje at anvende fugebånd eller mørtelfuge i stedet for den helt tætte fugemasse, da en hel tæt fugemasse både inde og ude langs vinduet kan føre til råd i vinduet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine fuger skal udskiftes, så kontakt os for en uforpligtende snak, vi sidder klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Se et udpluk af vores arbejde

Fugning af vindue - før/efter

vindue-1-before-1024x768vindue-1-after-1024x768

Fugning af dør - før/efter

dor-1-before-1024x768dor-1-after-1024x768
Udfyld formular

Beskriv kort den opgave som ønskes udført og vedhæft evt. billeder

Modtag uforpligtende tilbud

Kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud eller svar direkte på mail

FugeSpecialisten fikser

Vores ekspert ankommer til aftalt tidspunkt og efterlader et fejlfrit resultat!

Opgaver vi ofte udfører
Bruseniche / Vådrum
Vi er specialister i at fuge brusenicher, få os til at fuge din brusekabine for et perfekt resultat
Fugning af vinduer/døre
Vi klarer fugning af vinduer og døre, indvendigt og udvendigt i alle farver for det perfekte resultat
Fugning af bordplader
Vi bruger højkvalitets siliconefuge, som giver en perfekt og rengøringsvenlig finish.
Fugning af badeværelse
Vi fuger med en flot blød og højelastisk vådrumssilicone i lige præcis den farve du ønsker.
Montering af fugebånd
Undgå råd, svamp og fugt i dine vinduer og døre. Få rigtig flotte fuger i et snuptag med ilægning af fugebånd.
Finishfuger
Vi udfører flotte finishfuger både langs lofter, inventar, gulve og på badeværelser.