Fuge Specialisten ApS logo

Fugning af vinduer og døre

Er det tid til at få fuget omkring dine vinduer, døre eller din facade? Så er Fuge Specialisten ApS helt sikkert den rette til opgaven. Vi udfører arbejdet i højeste kvalitet, hvad enten det er fra landjord, stige, stillads eller lift. Vi hjælper både, når du skal have nye døre og vinduer, eller hvis du blot skal have skiftet fugerne til nogle nye af slagsen.

Mange års erfaring med massevis af tilfredse kunder gør, at vi selvsikkert kan kaldes os specialister. Ikke kun i fugning af vinduer og døre, men i al slags fugning. Vores fugemand er med andre ord klar til enhver fugeopgave.

Hos Fuge Specialisten ApS fuger vi med både MS Polymer malbar fugemasse eller rengøringsvenlig og hygiejnisk højkvalitetssanitetssilikone i farven hvid eller hvilken farve, du måtte ønske. Vi har ingen begrænsninger og sørger altid for at efterlade et tilfredsstillende resultat.

Du er velkommen til at udfylde vores tilbudsformular og få et godt tilbud på fugning af dine vinduer og døre til en god pris!

Fugning af vinduer og døre

Udvendig & indvendig fugning af vinduer og yderdøre

Fugning omkring vinduer og yderdøre kan udføres på forskellige måder. Det afhænger nemlig af typen af vindue. Ved et trævindue ligges gummifugen ved partiet og facadens forkant, mens fugen ved et træ-, alu- eller Velfac-parti lægges bag alu-listen.

Dette kræver dog, at facaden/fugen er pudset op, og at fugen er dyb nok, så der både er plads til isolering, hårdkernet fugestop og gummifugens tykkelse. Vi bagstopper og fuger med MS polymer gummifugemasse i betongrå/antracitgrå, eller hvilken farve du måtte ønske.

Hos Fuge Specialisten ApS udfører vi gummifugning hele året rundt. Dog er det ikke muligt at fuge i regnvejr, da fugen rundt om partiet skal være helt tør – ellers vil fugemassen ikke hæfte optimalt. Derfor er det altså kun vejrmæssige begrænsninger, vi har.

Udvendige fuger omkring vinduer og yderdøre
Udskiftning af fuger omkring vinduer og døre

Udskiftning af fuger omkring vinduer og døre

Skal du have udført en udskiftning af fugerne omkring dine vinduer og døre? Så er Fuge Specialisten ApS også den rette til denne opgave. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan udskiftningsprocessen foregår.

Processen

  1. Alle fugerne bliver udskåret med et elektrisk håndværktøj.
  2. Vi afrenser alle fugerne for fugerester. Det er vigtigt, at dette bliver gjort, da der ellers kan opstå utætheder i fugerne.
  3. Derefter isolerer vi med glasuld. Det er også med til at gøre, at du kan spare på din varmeregning.

For at få en længere levetid af den nye fuge, anbefaler vi, at der pensles med en primer mod murværket og mod vinduer og døre inden selve fugningen. Det gør, at fugemassen bedre kan hænge fast. Vi bagstopper desuden fugerne med en hård fugebund samt fugning med en højelastisk MS polymer fugemasse i alle mærker og farver.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

Hvorfor det er vigtigt at udskifte fugerne omkring vinduer

Det er vigtigt, at du sørger for at vedligeholde alle fugerne – både indendørs og udendørs. Det hører med til vedligeholdelsesarbejdet af dit hus. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt gennemgår alle dine fuger, da det ellers kan medføre slemme skader. Fuger, der ikke bliver udskiftet ca. hvert 8 til 10. år, kan resultere i træk indenfor – og i værste fald fugtskader og råd samt svamp i selve vinduet. Alt det er både dårligt for dit indeklima – og for din varmeregning.

Det er meget forskelligt, hvordan en fuge svigter eller bliver utæt. En mørtelfuge har den tendens, at den revner eller slipper ved vinduets karm. Fugebånd kan med tiden blive stift og begynde at smuldre. Fugemasse kan miste elasticiteten og slippe karmtræet. De små fine revner i overgangen mellem fugen og karmtræet og i selve murværket bliver med tiden større og større. Det sker, fordi der ingen vedhæftning er længere, efter sprækken mellem karm og murværket er udvidet.

Du bør overveje at anvende fugebånd i stedet for den helt tætte fugemasse, hvis det er den fuge, du har i forvejen, da en hel tæt fugemasse både inde og ude langs vinduet kan føre til råd i vinduet, hvis vinduet ikke har udluftning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fuger skal udskiftes, så kontakt Fuge Specialisten ApS for en uforpligtende snak og vurdering. Vi sidder klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Fugning rundt om vindue
Se et udpluk af vores arbejde

Fugning af vindue - før/efter

Fugning af vindueFugning rundt om vindue

Fugning af dør - før/efter

Fugning af døreFugning omkring døre
Udfyld formular

Beskriv kort den opgave som ønskes udført og vedhæft evt. billeder

Modtag uforpligtende tilbud

Kort tid efter modtager du et uforpligtende tilbud eller svar direkte på mail

Fuge Specialisten ApS fikser

Vores ekspert ankommer til aftalt tidspunkt og efterlader et fejlfrit resultat!

Opgaver vi ofte udfører
Fugning af vådrum
Vi er specialister i at fuge brusenicher. Få os til at fuge din brusekabine for et perfekt resultat.
Fugning af vinduer/døre
Vi klarer fugning af vinduer og døre, indvendigt og udvendigt, i alle farver og sikrer et godt resultat.
Fugning af bordplader
Vi bruger højkvalitetssilikonefuge, som giver en perfekt og rengøringsvenlig finish.
Fugning af badeværelse
Vi fuger med en flot, blød og højelastisk vådrumssilikone i lige præcis den farve, du ønsker.
Montering af fugebånd
Undgå råd, svamp og fugt i dine vinduer og døre. Få superflotte fuger i et snuptag med ilægning af fugebånd.
Finishfuger
Vi udfører flotte finishfuger både langs lofter, inventar, gulve og på badeværelser.
Bliv ringet op

Vores telefon er åben mandag til fredag kl. 07:00 – 20:00.
Skal vi ringe en bestemt dag eller tidsrum, så skriv i kommentarfeltet

Fuge Specialisten ApS logo