Fugning af vinduer og døre

Fugning af vinduer og døre

Er det tid til at få fuget omkring dine vinduer, døre eller facade? Så er FugeSpecialisten den rette til opgaven. Vi udfører arbejdet i højeste kvalitet, hvad enten det er fra landjord, stige, stillads eller lift. Vi hjælper både når du får nye døre og vinduer eller hvis du blot skal have skiftet fugerne til nye.

Vi fuger med både MS Polymer malbar fugemasse eller rengøringsvenlig og hygiejnisk højkvalitets sanitetssilikone i farven hvid, eller hvilken farve du måtte ønske.

Mange års erfaring med mange tilfredse kunder gør, at vi selvsikkert kan kaldes os specialister, ikke kun i fugning af vinduer og døre, men alt slags fugning. FugeSpecialistens fugemand er klar til enhver fugeopgave.

Udskiftning af fuger i murværk

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

fugning vindue

Fugning af nye vinduer og døre

Udførsel af gummifugning rundt om vinduer og døre udvendigt kan udføres på forskellige måder. Det afhænger af typen af vindue. Ved et trævindue ligges gummifugen til forkant af parti og facade og ved et træ-, alu eller eller Velfac parti lægges gummifugen tilbagelagt bag alu-listen, dog kræves det at facaden/fugen er pudset op og fugen er dyb nok så der både er plads til isolering, hårdkernet fugestop og gummifugens tykkelse.Vi bagstopper og fuger med MS polymer gummifugemasse i betongrå/Antracitgrå eller hvilken farve du måtte ønske.

Du kan også vælge at få fugebånd rundt om vinduer og døre, læs mere om det her >

Vi fuger hele året rundt dog er det ikke muligt at fuge i regnvejr, da fugen rundt om partiet skal være tør ellers vil fugemassen ikke hæfte optimalt.

Udskiftning af fuger ved vinduer og døre

Skal du have udført en udskiftning af fugerne omkring dine vinduer og døre? Så er FugeSpecialisten også den rette til denne opgave.

Processen

Alle fugerne bliver udskåret med et elektrisk håndværktøj. Vi afrenser alle fugerne for fugerester. Det er vigtigt at dette bliver gjort ellers kan der opstå utætheder i fugerne. Derefter isolerer vi med glasuld, dette er også med til at gøre at du kan spare på din varmeregning.

For at få en længere levetid af den nye fuge, anbefales det at der pensles med en primer mod murværket og mod vinduer og døre inden selve fugningen. Dette gør at fugemassen bedre kan hænge fast. Vi bagstopper desuden fugerne med en hård fuge bund samt fugning med en højelastisk MS polymer fugemasse i alle mærker og farver.

Fugning mellem vindue

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

Udskiftning af fuger i murværk

​​Hvorfor det er vigtigt at udskifte fugerne

Det er vigtigt at du sørger for at vedligeholde alle fugerne, både indendørs og udendørs. Det hører med til vedligeholdelsesarbejdet af dit hus. Derfor er det vigtigt at man jævnligt gennemgår alle sine fuger, da det kan medføre slemme skader. Det kan være træk indenfor og i værste fald fugtskader og råd og svamp i selve vinduet, hvilket er dårligt for dit indeklima og for din varmeregning

Det er meget forskelligt, hvordan en fuge svigter eller bliver utæt. En mørtelfuge har den tendens at den revner eller slipper ved vinduets karm. Fugebånd kan med tiden blive stift og kan begynde at smuldre. Fugemasse kan miste elasticiteten og slippe karmtræet. De små fine revner i overgangen mellem fugen og karmtræet og i selve murværket, bliver med tiden større og større. Dette sker fordi der ingen vedhæftning er længere, efter sprækken mellem karm og murværket er udvidet.

Man bør overveje at anvende fugebånd eller mørtelfuge i stedet for den helt tætte fugemasse, da en hel tæt fugemasse både inde og ude langs vinduet kan føre til råd i vinduet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine fuger skal udskiftes, så kontakt os for en uforpligtende snak, vi sidder klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Se et udpluk af vores arbejde

Fugning af vindue - før/efter

fugning af vindue førfugning af vindue efter

Fugning af dør - før/efter

fugning af dør efter

Vi fuger BadeværelserVinduerDøreBrusenicherBordpladerAlt

Udfyld formular

Beskriv kort den opgave som ønskes udført, vedhæft evt. billeder for nemt at få et fastpris tilbud

Modtag uforpligtende tilbud

Kort tid efter indsendelse af formular modtager du et uforpligtende tilbud eller svar på din mail

FugeSpecialisten ankommer

Kort efter kommer vores ekspert til undsætning og efterlader et fejlfrit resultat!

Opgaver vi ofte udfører

Fugning af vådrum

Vi fuger med en flot blød og højelastisk vådrumssilicone i lige præcis den farve du ønsker.

Fugning af vinduer/døre

Vi klarer fugning af vinduer og døre, indvendigt og udvendigt i alle farver for det perfekte resultat.

Fugning af bordplader

Vi bruger højkvalitets siliconefuge, som giver en perfekt og rengøringsvenlig finish.

Montering af fugebånd

Undgå råd, svamp og fugt i dine vinduer og døre. Få rigtig flotte fuger i et snuptag med ilægning af fugebånd.

Finishfuger

Vi udfører finishfuger både langs lofter, inventar, gulve og på badeværelser.

Mureropgaver

Vi tilbyder mureropgaver som nedtagning, opsætning og fugning af fliser og klinker.
Scroll til toppen

Bliv ringet op

Vores telefon er åben mandag til fredag kl. 07:00 – 18:00.
Skal vi ringe en bestemt dag eller tidsrum, så skriv i kommentarfeltet

årets fugemand 2019

Fugning af bruseniche.

Vi fuger rundt i gulv/væg, lodrette hjørner, rundt om rist/unidrain, med vådrumssilicone i farven Manhattan / Hvid eller farve efter eget valg i brusenichen.

 

  • Prisen dækker op til 10 meters ny fugning af bløde fuger.
  • Den faste pris indeholder timeløn, servicevogn, samt forbrugte materialer.
  • Ved fugearbejde over 10 meter, vil ekstra meter over de 10 meter blive faktureret til 120,- inkl. moms pr. løbende meter.