Fugeopgaver i privaten

Vi tilbyder en masse fugeopgaver hjemme hos dig. Fugning er den vigtige slutfinish, som sikrer at det endelig resultat bliver helt perfekt og det sikrer også at skidt, snavs og fugt ikke kommer de forkerte steder hen, hvilket er med til at sikre dit hus levetid. Se her hvilke fugeopgaver vi typisk udfører i det private hjem:

Fugning af vinduer og døre
Fugning i vådrum

Fugning i vådrum

Trænger badeværelset til en ny fuge, så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi fuger alt fra fliserne, brusenichen, rundt om badekar, vaske, vinduer og døre. Det er vigtigt, at sikre fugningen i et vådrum, da det gør at der ikke kommer fugt alle de forkerte steder.

Fuge mellem bordplade og malet væg

Fugning af bordplader

Her sørger vi for at bordpladen får den sidste perfekte finish og mellemrum bliver lukket af op til væggen eller andre tilstødende elementer.

Fugning af bred håndvask

Finishfuger

Finishfuger i dit hjem siger sig selv. Det er den sidste prik over i’et, der gør at dit hjem bliver fuldendt. Om det er langs vægge, liste, døre eller rundt om skabe, hylder, kogeplader eller andet.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

Fugning af vinduer

Fugning af vinduer og døre

Skal dine nye vinduer og døre fuges eller skal du have udskiftet alle din fuger, så står vi klar til at hjælpe med dette. Det sikrer ikke mindst den flotte finish, men også at der ikke kommer træk og i sidste ende skader.

 

Vi kan også være behjælpelige med fugebånd omkring vinduer og døre.

Ilægning af ekspanderende fugebånd

Fugning af facader

Vi tilbyder også fugning af facader, som er med til at sikre dit hus levetid. Derfor er det vigtigt, at fugerne i dit murværk er udført korrekt, og at eventuelle skader bliver udbedret løbende.

Udskiftning af fuger i murværk

Mureropgaver

Derudover tilbyder vi også en række mureropgaver, såsom udskiftning af mørtelfuger mellem fliser i bruseniche, udskiftning af fliser i bruseniche og udskiftning/reparation af fuger mellem mursten i facader.

malerspe

Malerarbejde

Vi udfører alle typer maleropgaver for private. Står du overfor at skulle have malet køkkenet, badeværelset, stuen eller enkelte overflader og facader, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Scroll til toppen

Fugning af bruseniche.

Vi fuger rundt i gulv/væg, lodrette hjørner, rundt om rist/unidrain, med vådrumssilicone i farven Manhattan / Hvid eller farve efter eget valg i brusenichen.

 

  • Prisen dækker op til 10 meters ny fugning af bløde fuger.
  • Den faste pris indeholder timeløn, servicevogn, samt forbrugte materialer.
  • Ved fugearbejde over 10 meter, vil ekstra meter over de 10 meter blive faktureret til 120,- inkl. moms pr. løbende meter.