Hvem er FugeSpecialisten ApS?

Få et tilbud her

Hvem er vi?

Vi er et veletableret fugespecialist firma på 6. år. Vi har indenfor det sidste 3 år været i stor udvikling og har i dag 8 fugemontører fordelt på vores 7 servicebiler.

Vores fugemontører er personligt oplært af René Hansen, som er indehaveren af FugeSpecialisten ApS. René har 22 års fugeerfaring og yder en høj kvalitet af det fugearbejde der bliver udført. Det er vigtigt for os at vores fugemontører udfører samme kvalitet af fugearbejdet som René, derfor oplærer han selv vores egne fugemontører.

Alle vores fugemontører er specialist uddannet inden for fugning af alle typer af fuger, vores fugemontører har ligeledes tillægsuddannelser inden for blandt andet tætning af ventilationsanlæg og brandtætning på flere forskellige niveauer af brandmyndighedernes krav.

Vi er et team, der rykker ud på akutte opgaver, som kræver hurtig færdiggørelse og vi bliver til opgaven er færdig, selvom det skulle strække sig til ud på de sene nattetimer.

Vi har til dagligt huse i Bagsværd og udfører både større og mindre serviceopgaver for erhverv samt privat kunder over det meste af Sjælland dog primært i hovedstadsområdet.

Vi er yderst fleksible og vores værdisætning er kvalitet i det udførte arbejde samt 100% kundetilfredshed.

FugeSpecialistens medarbejdere:

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres? 

Få et tilbud her
René Wilstrup Hansen
René Wilstrup HansenIndehaver af FugeSpecialisten ApS
Morten Scharff
Morten ScharffFugemontør
David Hovmand
David HovmandFugemontør
Kennie Jønsson
Kennie JønssonFugemontør
Michael Gerdes
Michael GerdesFugemontør
Emil Kjerri
Emil KjerriFugemontør
Beam Pedersen
Beam PedersenFugemontør
Nadia Christello
Nadia ChristelloSalg & Service
Pia Sørensen
Pia SørensenSalg & Service

Få et tilbud

Søger du en fugemand, underentreprenør eller samarbejdspartner, så skulle du prøve at kontakte FugeSpecialisten ApS – Dit lokale Fugefirma for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud her