Fugeopgaver erhverv

Vi udfører alle slags fugeopgaver til erhverv. Fugning er den vigtige slutfinish, som sikrer at det endelig resultat bliver helt perfekt og det er også med til at øge levetiden og sikkerheden i bygninger, bl.a. ved brand- eller sterilfugning.

Fugning af vinduer og døre
Fugning i vådrum

Fugning i vådrum

Der stilles store krav til fugearbejdet i vådrum. Det er derfor vigtigt at både fugematerialet samt arbejdet bliver udført af en professionel, som sikrer en god afslutning på et stort stykke udført arbejde.

Fugning af vinduer og døre

Fugning af vinduer/døre

Vi udfører større og mindre opgaver både ved udførsel fra terræn, lift eller stillads, om det er 2 , 200 eller 2.000 vinduer er vi klar til opgaven. Vi bagstopper og fuger med MS polymer gummifugemasse, som sikrer det bedste resultat for fugbing af døre og vinduer.

Fugning af betonelementer vandret

Fugning af betonelementer

Fugning af betonelementer også kaldet dilatationsfuger er også en opgave, vi udfører til præcision.  Vi sørger for at fugerne bliver isoleret og bagstoppet med hårdkernet fugebund.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres?

Vi kører på hele Sjælland

Fugning rundt i loft

Laboratoriefugning

Vi tilbyder også laboratoriefugning, til fx medicinal- og levnedsmiddelbranchen, hvor der er høje standarder og krav til sikkerhed omkring fugning af elementer, bl.a. pga. bakterier. 

Brandisolering af gennemføringer

Brandfugning

Udover de sædvanlige fugeopgaver, tilbyder vi også brandfugning, som er velegnet til bygninger, hvor der stilles krav til, at de brandadskillende bygningsdele skal have samme brandmodstand som væggen, hvilket forhindrer spredning af brand, flammer, røg og gas

gulvfuge

Fugning af gulvfuger

Fugning af gulvfuger i betonelementer også kaldet dilatationsfuger er vandrette fuger i mellem betonelementer i en bygning, som vi også udfører.

Fugning i vådrum

Fugning af finishfuger

Finishfuger giver det fuldendte look og bruges til bl.a. omkring døre, vinduer, loft, karme, lister, skabe, vaske, bordplader, kogeplader, trapper eller lignende.

Scroll til toppen

Bliv ringet op

Vores telefon er åben mandag til fredag kl. 07:00 – 18:00.
Skal vi ringe en bestemt dag eller tidsrum, så skriv i kommentarfeltet

årets fugemand 2019

Fugning af bruseniche.

Vi fuger rundt i gulv/væg, lodrette hjørner, rundt om rist/unidrain, med vådrumssilicone i farven Manhattan / Hvid eller farve efter eget valg i brusenichen.

 

  • Prisen dækker op til 10 meters ny fugning af bløde fuger.
  • Den faste pris indeholder timeløn, servicevogn, samt forbrugte materialer.
  • Ved fugearbejde over 10 meter, vil ekstra meter over de 10 meter blive faktureret til 120,- inkl. moms pr. løbende meter.