Fugning for erhverv

Få et tilbud her

Fugeopgaver erhverv

Vi udfører alle slags fugeopgaver til erhverv. Fugning er den vigtige slutfinish, som sikrer at det endelig resultat bliver helt perfekt og det er også med til at øge levetiden og sikkerheden i bygninger, bl.a. ved brand- eller sterilfugning.

Fugning i vådrum

Der stilles store krav til fugearbejdet i vådrum. Det er derfor vigtigt at både fugematerialet samt arbejdet bliver udført af en professionel, som sikrer en god afslutning på et stort stykke udført arbejde.

Fugning af vinduer og døre

Vi udfører større og mindre opgaver både ved udførsel fra terræn, lift eller stillads, om det er 2 , 200 eller 2.000 vinduer er vi klar til opgaven. Vi bagstopper og fuger med MS polymer gummifugemasse, som sikrer det bedste resultat for fugbing af døre og vinduer.

Fugning af betonelementer

Fugning af betonelementer også kaldet dilatationsfuger er også en opgave, vi udfører til præcision.  Vi sørger for at fugerne bliver isoleret og bagstoppet med hårdkernet fugebund.

Laboratoriefugning

Vi tilbyder også laboratoriefugning, til fx medicinal- og levnedsmiddelbranchen, hvor der er høje standarder og krav til sikkerhed omkring fugning af elementer, bl.a. pga. bakterier. Læs mere om laboratoriefugning her >

Brandfugning

Udover de sædvanlige fugeopgaver, tilbyder vi også brandfugning, som er velegnet til bygninger, hvor der stilles krav til, at de brandadskillende bygningsdele skal have samme brandmodstand som væggen, hvilket forhindrer spredning af brand, flammer, røg og gas. Læs mere om brandfugning her >

Fugning af gulvfuger 

Fugning af gulvfuger i betonelementer også kaldet dilatationsfuger er vandrette fuger i mellem betonelementer i en bygning, som vi også udfører.

Fugning af finishfuger

Finishfuger giver det fuldendte look og bruges til bl.a. omkring døre, vinduer, loft, karme, lister, skabe, vaske, bordplader, kogeplader, trapper eller lignende.

_

Kontakt os

Du kan altid ringe til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ved at sikre dit arbejde får det perfekte slutresultat, både af hensyn til sikkerhed og finish. Kontakt os her >

Vi kører på hele Sjælland

Fugemand - Fugespecialisten

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres? 

Få et tilbud her

FugeSpecialisten ApS – Dit lokale Fugefirma

Vi tilbyder

Fugning i vådrum

Fugning i vådrum

Vi udfører alle typer fugearbejde i vådrum, såsom brusenicher og gulve.

Læs mere
Fugning af vinduer

Fugning af vinduer/døre

Vi udfører alle typer fugning både indvendig og udvendigt.

Læs mere
Fugespecialisten - Fugemand

Finishfugning

Vi udfører finishfugning inden byggeriet afleveres.

Læs mere
Fugning rundt i loft

Laboratoriefuger

Vi udfører alle typer fuger i laboratorier og sterile rum.

Læs mere
Færdigfugning af installationsgennemføringer

Brandfugning

Vi udfører fugning i brandadskillelser og gennemføringer.

Læs mere
Gulvfugning

Gulvfugning i beton

Vi udfører alle typer gulvfugning på gulve i beton.

Læs mere
Se flere typer fugning

Få et tilbud

Søger du en fugemand, underentreprenør eller samarbejdspartner, så skulle du prøve at kontakte FugeSpecialisten ApS – Dit lokale Fugefirma for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud her